Keuren in de werkplaats

Swart keurt uw hijsgereedschappen

Periode met lagere productiecapaciteit? Laat uw (hijs)gereeschappen in onze werkplaats keuren

Veel bedrijven hebben een aantal vaste periodes per jaar waarin zij een lagere productiecapaciteit hebben, zoals de bouwvak en de kerstperiode. In deze periode wordt het (hijs)gereedschap aanzienlijk minder gebruikt dan in reguliere periodes. Kunt u uw hijsgereedschappen voor een korte tijd missen of heeft u in vakantieperiodes een lagere bezetting? Dan kunt u ervoor kiezen uw gereedschappen te laten keuren in onze werkplaats.

U inventariseert, Swart keurt uw gereedschappen

De gereedschapsbeheerder van de klant verzamelt, op basis van een inventarisatielijst, welke beschikbaar is gesteld door Swart BV. Per afdeling maakt hij een inventarisatie van zijn hijsgereedschappen, vervolgens stuurt hij deze op naar één van de werkplaatsen van Swart. Vervolgens voeren wij de keuringen uit in huis.

Swart voorkomt verassingen: wij maken vooraf afspraken met u

Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt wanneer het gereedschap terug verwacht wordt. Zo ondervindt het productieproces geen hinder. Tevens bespreken we met de klant, hoe om te gaan met reparaties en afgekeurde items. De bijbehorende certificaten worden vervolgens bijgewerkt en online aangeboden via Mijn Swart.

Keuren in de werkplaats
Keuren in de werkplaats

DE VOORDELEN VAN GEREEDSCHAPPEN KEUREN IN ONZE WERKPLAATS

Een groot voordeel van het in huis keuren van uw gereedschap ten opzichte van keuren op locatie, is dat wij in onze werkplaats alle benodigdheden voorhande hebben om onderhoud te verrichten of reparaties uit te voeren. Dankzij duidelijke afspraken en een open communicatie vanuit Swart komt u niet voor verassingen te staan tijdens het keuren van uw (hijs)gereedschappen.

WAT IS ER MOGELIJK VOOR UW KRANENPARK?

Bent u benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen met het keuren van uw kranenpark? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden wat betreft de keuring van uw (hijs)gereedschappen. Uiteraard wordt alles door ons verzorgd conform de geldende richtlijnen.

De voordelen bij Swart

 • Keuren in de werkplaats

  Periodieke keuring van kranen

  Door middel van periodieke keuringen beperkt u uw uitval tot het minimum

 • Keuren in de werkplaats

  Voldoen aan de wettelijke verplichtingen

  Al onze keuringen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het EKH

 • Keuren in de werkplaats

  Keuringen uitgevoerd op locatie

  Onze specialisten komen bij u langs op het moment dat het u uitkomt

 • Keuren in de werkplaats

  Behoud van uw installatie

  U kunt langer gebruik blijven maken van uw hijsmaterieel

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!

Open Afspraak maken
Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar