Keuren in de werkplaats

Keuren in de werkplaats
 • Keuren in de werkplaats
  • Keuren in de werkplaats

   Periode met lagere productiecapaciteit? Laat uw (hijs)gereeschappen in onze werkplaats keuren

   Veel bedrijven hebben een aantal vaste periodes per jaar waarin zij een lagere productiecapaciteit hebben, zoals de bouwvak en de kerstperiode. In deze periode wordt het (hijs)gereedschap aanzienlijk minder gebruikt dan in reguliere periodes. Kunt u uw hijsgereedschappen voor een korte tijd missen of heeft u in vakantieperiodes een lagere bezetting? Dan kunt u ervoor kiezen uw gereedschappen te laten keuren in onze werkplaats.

   U inventariseert, Swart keurt uw gereedschappen

   De gereedschapsbeheerder van de klant verzamelt, op basis van een inventarisatielijst, welke beschikbaar is gesteld door Swart BV. Per afdeling maakt hij een inventarisatie van zijn hijsgereedschappen, vervolgens stuurt hij deze op naar één van de werkplaatsen van Swart. Vervolgens voeren wij de keuringen uit in huis.

   Swart voorkomt verassingen: wij maken vooraf afspraken met u

   Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt wanneer het gereedschap terug verwacht wordt. Zo ondervindt het productieproces geen hinder. Tevens bespreken we met de klant, hoe om te gaan met reparaties en afgekeurde items. De bijbehorende certificaten worden vervolgens bijgewerkt en online aangeboden via Mijn Swart.

   De voordelen van gereedschappen keuren in onze werkplaats

   Een groot voordeel van het in huis keuren van uw gereedschap ten opzichte van keuren op locatie, is dat wij in onze werkplaats alle benodigdheden voorhande hebben om onderhoud te verrichten of reparaties uit te voeren. Dankzij duidelijke afspraken en een open communicatie vanuit Swart komt u niet voor verassingen te staan tijdens het keuren van uw (hijs)gereedschappen.

   Wat is er mogelijk voor uw kranenpark?

   Bent u benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen met het keuren van uw kranenpark? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden wat betreft de keuring van uw (hijs)gereedschappen. Uiteraard wordt alles door ons verzorgd conform de geldende richtlijnen.

   Meer weten?

   Wilt u meer weten over het keuren van (hijs)gereedschappen? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

    

    X
    Enkele van onze klanten
    logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
    mittal-logo-1576752829.png
    heineken-logo-1576752830.png
    hyster-yale-logo-1576752830.png
    Onze certificaten
    veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
    logo_sbb2x-1576755896.png
    vca1 (1).png
    9001.png
    Ontvang onze nieuwsbrief

    Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

    Keuring aanvragen
    Contactformulier