Kraankeurcontract

Kraankeurcontract
 • Kraankeurcontract

  Zorg voor zekerheid omtrent uw kraankeuring met een kraankeurcontract

  Om veilig en verantwoord te kunnen blijven werken, moeten uw kranen ieder jaar gekeurd worden. Natuurlijk wilt u niet voor vervelende verrassingen komen te staan: stilstand van uw kranen moet tot een minimum worden beperkt. Daarom biedt Swart u en uw bedrijf de mogelijkheid om een (meerjarig) kraankeurcontract af te sluiten. Lees hier de bijkomende voordelen wanneer u kiest voor een meerjarige overeenkomst voor het keuren van uw kranenpark.

  Waarom een (meerjarig) kraankeurcontract?

  • U kiest voor duidelijkheid, zekerheid en veiligheid.
  • Dankzij een complete beschrijving van de werkzaamheden en bijbehorende voorwaarden komt u nooit voor verrassingen te staan tijdens een kraankeuring.
  • U profiteert van vaste tarieven. Afhankelijk van de duur van de duur van de overeenkomst, weet u waar u de komende jaren aan toe bent en heeft u geen last van tariefwijzigingen.
  • De 24-uurs servicedienst is vanzelfsprekend inbegrepen in het kraankeurcontract.

  Preventief onderhoud

  Dankzij de extra aandacht die u uw kranenpark geeft met een kraankeurcontract, wordt  de levensduur en betrouwbaarheid van uw kranenpark verlengd. Op deze manier worden (aankomende) problemen sneller gevonden en is preventief onderhoud mogelijk. Na de kraankeuring vervangen we - afhankelijk van de intensiteit van het gebruik - de slijtageonderdelen. Om stilstand en storingen (ook op uw productiekranen!) tot een minimum te beperken, stellen we desgewenst per kraan een onderhoudsplan op.

  Swart heeft alle kennis in huis voor een goede kraankeuring

  Onze specialisten voeren de kraankeuring uit volgens de voorschriften van de EKH. Zowel onder als boven de haak worden alle voorgeschreven keuringspunten afgewerkt en tegelijkertijd wordt er daar waar mogelijk klein onderhoud uitgevoerd: oliepeil aanvullen, doorsmeren etc. Zo is een kraankeuring door Swart zeer compleet: wij zorgen ervoor dat u uw kranen op een betrouwbare en veilige manier kunt blijven inzetten!

  Stel uw contract zelf samen

  U bepaalt zelf welke onderdelen u wilt opnemen in het kraankeurcontract. Dit zorgt voor transparantie, wat voor u en voor Swart prettig werken is. Zo kan het zijn dat u zelf over geschikt testgewicht beschikt of dat u de eventueel noodzakelijke aanwezigheid van een hoogwerker liever in eigen beheer regelt. Ook afspraken over (preventief) onderhoud kunnen in het contract worden opgenomen. Wij kijken graag samen met u naar uw behoeften en wensen.

  BENT U BENIEUWD wat technisch bureau swart voor u kan betekenen? 

  Neem direct contact met ons op via onderstaande contactgegevens:

  Tel: 010 8 506 907
  Fax: 010 20 41 501
  info@swart.nl
   X
   Enkele van onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier