Kraankeurcontract

Zekerheid omtrent uw kraankeuring

Zorg voor zekerheid omtrent uw kraankeuring met een kraankeurcontract

Om veilig en verantwoord te kunnen blijven werken, moeten uw kranen ieder jaar gekeurd worden. Natuurlijk wilt u niet voor vervelende verrassingen komen te staan: stilstand van uw kranen moet tot een minimum worden beperkt. Daarom biedt Swart u en uw bedrijf de mogelijkheid om een (meerjarig) kraankeurcontract af te sluiten. Lees hier de bijkomende voordelen wanneer u kiest voor een meerjarige overeenkomst voor het keuren van uw kranenpark.

Waarom een (meerjarig) kraankeurcontract?

 • U kiest voor duidelijkheid, zekerheid en veiligheid.
 • Dankzij een complete beschrijving van de werkzaamheden en bijbehorende voorwaarden komt u nooit voor verrassingen te staan tijdens een kraankeuring.
 • U profiteert van vaste tarieven. Afhankelijk van de duur van de duur van de overeenkomst, weet u waar u de komende jaren aan toe bent en heeft u geen last van tariefwijzigingen.
 • De 24-uurs servicedienst is vanzelfsprekend inbegrepen in het kraankeurcontract.
Kraankeurcontract
Kraankeurcontract

PREVENTIEF ONDERHOUD

Dankzij de extra aandacht die u uw kranenpark geeft met een kraankeurcontract, wordt  de levensduur en betrouwbaarheid van uw kranenpark verlengd. Op deze manier worden (aankomende) problemen sneller gevonden en is preventief onderhoud mogelijk. Na de kraankeuring vervangen we - afhankelijk van de intensiteit van het gebruik - de slijtageonderdelen. Om stilstand en storingen (ook op uw productiekranen!) tot een minimum te beperken, stellen we desgewenst per kraan een onderhoudsplan op.

SWART HEEFT ALLE KENNIS IN HUIS VOOR EEN GOEDE KRAANKEURING

Onze specialisten voeren de kraankeuring uit volgens de voorschriften van de EKH. Zowel onder als boven de haak worden alle voorgeschreven keuringspunten afgewerkt en tegelijkertijd wordt er daar waar mogelijk klein onderhoud uitgevoerd: oliepeil aanvullen, doorsmeren etc. Zo is een kraankeuring door Swart zeer compleet: wij zorgen ervoor dat u uw kranen op een betrouwbare en veilige manier kunt blijven inzetten!

STEL UW CONTRACT ZELF SAMEN

U bepaalt zelf welke onderdelen u wilt opnemen in het kraankeurcontract. Dit zorgt voor transparantie, wat voor u en voor Swart prettig werken is. Zo kan het zijn dat u zelf over geschikt testgewicht beschikt of dat u de eventueel noodzakelijke aanwezigheid van een hoogwerker liever in eigen beheer regelt. Ook afspraken over (preventief) onderhoud kunnen in het contract worden opgenomen. Wij kijken graag samen met u naar uw behoeften en wensen.

De voordelen bij Swart

 • Kraankeurcontract

  Periodieke keuring van kranen

  Door middel van periodieke keuringen beperkt u uw uitval tot het minimum

 • Kraankeurcontract

  Voldoen aan de wettelijke verplichtingen

  Al onze keuringen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het EKH

 • Kraankeurcontract

  Keuringen uitgevoerd op locatie

  Onze specialisten komen bij u langs op het moment dat het u uitkomt

 • Kraankeurcontract

  Behoud van uw installatie

  U kunt langer gebruik blijven maken van uw hijsmaterieel

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!

Open Afspraak maken
Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar