Kraankeurcontract

Kraankeurcontract
 • Kraankeurcontract

  Waarom een (meerjarig) kraankeurcontract?

  Met een kraankeuringscontract kiest u voor duidelijkheid, zekerheid en uiteraard veiligheid. Door een complete beschrijving van de werkzaamheden en de bijbehorende voorwaarden komt u nooit voor verrassing te staan. U profiteert - afhankelijk van de duur van de overeenkomst - van vaste tarieven. Zo weet u waar u de komende jaren aan toe bent en heeft u geen last van prijsschommelingen. Vanzelfsprekend horen daar ook voor u de gemakken van een 24-uurs servicedienst bij.

  Preventief onderhoud

  Verleng de levensduur en betrouwbaarheid van uw kranenpark met preventief onderhoud. Na afloop van de kraankeuring vervangen we - afhankelijk van de intensiteit van het gebruik - de slijtageonderdelen. Om stilstand en storingen (ook op uw productiekranen!) tot een minimum te beperken, stellen we desgewenst per kraan een onderhoudsplan op.

  Stel uw contract zelf samen

  Door de transparante opbouw van het contract bepaalt u zelf welke onderdelen u daarin wilt opnemen. Zo kan het zijn dat u zelf over geschikt testgewicht beschikt of dat u de eventueel noodzakelijke aanwezigheid van een hoogwerker liever in eigen beheer regelt. Ook afspraken over (preventief) onderhoud kunnen in het contract worden opgenomen.

   
   X
   Event - waiting list

   Dit event vind plaats op dinsdag 10 december 2017, van 15:00 t/m 22:00 uur in  Rotterdam Ahoy. Een diner is inbegrepen.
   Voor dit event zijn nog 23 plekken beschikbaar. Helaas zijn op dit moment alle plekken bezet. U kunt zich wel inschrijven voor de reservelijst. Zodra er een plek vrijkomt krijgt u per e-mail een bericht, waarna u zich kan aanmelden voor dit event.

    

   Onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Storing melden
   Contactformulier