Mobiele Trekbank

Mobiele Trekbank
 • Mobiele Trekbank

  Swart komt naar u toe

  U wilt kosten besparen. Daarom wilt u natuurlijk dat uw productieproces zo min mogelijk wordt verstoord. Dat begrijpen wij bij Swart als geen ander. Tegelijkertijd wilt u ook dat uw materieel veilig en betrouwbaar is, juist om dat zo belangrijke productieproces op gang te houden en om de veiligheid van uw personeel te waarborgen. Swart biedt u daarom de mobiele trekbank. Met de mobiele trekbank komen wij op uw eigen terrein uw gereedschappen keuren.

  Swart keurt uw gereedschappen op uw eigen terrein

  Bij Swart hoeven uw gereedschappen in het geval van een keuring uw terrein niet langer te verlaten. Dankzij onze 30-tons trekbank kan het keuren van uw hijsmiddelen nog flexibeler en sneller verlopen. Deze trekbank is zeer snel op- en af te bouwen en daardoor zeer ruim inzetbaar.

  Reparaties óók op locatie

  Onze monteurs hebben een standaard reparatieset in de bus om de eerste reparaties snel uit te kunnen voeren. Zo wordt eventueel oponthoud tot een minimum beperkt, zonder dat er wordt ingeboet op veiligheid en betrouwbaarheid.

  Digitaal gemak

  Het verwerken van de certificaten doet de monteur volledig digitaal, waardoor de doorlooptijd van een keuring tot het minimale wordt beperkt.

  Wat is er mogelijk voor uw bedrijf?

  Bent u benieuwd naar wat de mobiele trekbank voor uw bedrijf kan betekenen en kan ontzorgen? Vraag naar de mogelijkheden van de mobiele testbank bij onze verkoop afdeling.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over de mobiele trekbank van Swart? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

   

   X
   Enkele van onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier