Mobiele Werkplaats

Wij komen langs waar en wanneer het uw monteurs het beste uitkomt

Heeft u servicemonteurs langs de weg of veel werkzaamheden op locatie?

Heeft u ook serviceauto’s met hijsmiddelen langs de weg? En is het ook bij u niet de bedoeling dat die ‘aan de zaak’ staan? Om deze manier van werken zo min mogelijk op te houden biedt onze mobiele werkplaats uitkomst. Wij komen bij uw monteurs langs op het moment dat het beste uitkomt èn op locatie. Zo ontzorgt Swart ook de bedrijven die altijd onderweg zijn met hun hijsgereedschap.

Onze keurmeester keurt ter plekke uw hijsgereedschappen

Onze keurmeester rijdt met de mobiele werkplaats door het land om de locaties te bezoeken waar uw mensen aan het werk zijn. Hij inspecteert en keurt ter plekke de aanwezige hijsgereedschappen. Dit alles gaat vanzelfsprekend in overleg met uw monteur, zodat deze er zo min mogelijk ‘last’ van ondervindt. Dat kan dus ook in zijn vakantie of op zijn vrije dag! Na afloop registreert onze keurmeester de gecertificeerde items. Standaard reparaties kunnen we in overleg met de klant direct uitvoeren.

Mobiele Werkplaats
Mobiele Werkplaats

DE MOBIELE WERKPLAATS KAN OOK NAAR UW BEDRIJF KOMEN

Natuurlijk kunnen de mobiele werkplaats en de trekbank ook naar uw bedrijf komen waar we dan alle keuringen op locatie kunnen uitvoeren. Bij Swart denken we graag met u mee en passen wij ons aan naar de wensen van onze klanten.

HOE WERKT DE MOBIELE WERKPLAATS?

Swart rijdt met de mobiele werkplaats door Nederland en bezoekt de locaties waar de monteurs aan het werk zijn. Bij de monteur op locatie aangekomen inspecteert en keurt hij de aanwezige hijsgereedschappen in overleg met de monteur. Zodat hij er zo min mogelijk “last” van heeft. Na afloop registreert hij de gecertificeerde items. Standaard reparatie kunnen we in overleg met de klant direct uitvoeren.

WAT IS ER MOGELIJK VOOR UW BEDRIJF?

Bent u benieuwd naar hoe de mobiele werkplaats uw bedrijf verder kan helpen en kan ontzorgen? Wij vertellen u graag tot in detail over alle mogelijkheden.

 

De voordelen bij Swart

 • Mobiele Werkplaats

  Periodieke keuring van kranen

  Door middel van periodieke keuringen beperkt u uw uitval tot het minimum

 • Mobiele Werkplaats

  Voldoen aan de wettelijke verplichtingen

  Al onze keuringen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het EKH

 • Mobiele Werkplaats

  Keuringen uitgevoerd op locatie

  Onze specialisten komen bij u langs op het moment dat het u uitkomt

 • Mobiele Werkplaats

  Behoud van uw installatie

  U kunt langer gebruik blijven maken van uw hijsmaterieel

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!

Open Afspraak maken
Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar