Mobiele Werkplaats

Mobiele Werkplaats
 • Mobiele Werkplaats

  Heeft u servicemonteurs langs de weg of veel werkzaamheden op locatie?

  Heeft u ook serviceauto’s met hijsmiddelen langs de weg? En is het ook bij u niet de bedoeling dat die ‘aan de zaak’ staan? Om deze manier van werken zo min mogelijk op te houden biedt onze mobiele werkplaats uitkomst. Wij komen bij uw monteurs langs op het moment dat het beste uitkomt èn op locatie. Zo ontzorgt Swart ook de bedrijven die altijd onderweg zijn met hun hijsgereedschap.

  Onze keurmeester keurt ter plekke uw hijsgereedschappen

  Onze keurmeester rijdt met de mobiele werkplaats door het land om de locaties te bezoeken waar uw mensen aan het werk zijn. Hij inspecteert en keurt ter plekke de aanwezige hijsgereedschappen. Dit alles gaat vanzelfsprekend in overleg met uw monteur, zodat deze er zo min mogelijk ‘last’ van ondervindt. Dat kan dus ook in zijn vakantie of op zijn vrije dag! Na afloop registreert onze keurmeester de gecertificeerde items. Standaard reparaties kunnen we in overleg met de klant direct uitvoeren.

  De mobiele werkplaats kan ook naar uw bedrijf komen

  Natuurlijk kunnen de mobiele werkplaats en de trekbank ook naar uw bedrijf komen waar we dan alle keuringen op locatie kunnen uitvoeren. Bij Swart denken we graag met u mee en passen wij ons aan naar de wensen van onze klanten.

  Hoe werkt de mobiele werkplaats?

  Swart rijdt met de mobiele werkplaats door Nederland en bezoekt de locaties waar de monteurs aan het werk zijn. Bij de monteur op locatie aangekomen inspecteert en keurt hij de aanwezige hijsgereedschappen in overleg met de monteur. Zodat hij er zo min mogelijk “last” van heeft. Na afloop registreert hij de gecertificeerde items. Standaard reparatie kunnen we in overleg met de klant direct uitvoeren.

  Wat is er mogelijk voor uw bedrijf?

  Bent u benieuwd naar hoe de mobiele werkplaats uw bedrijf verder kan helpen en kan ontzorgen? Wij vertellen u graag tot in detail over alle mogelijkheden.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over de mobiele werkplaats van Swart? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

   

   X
   Enkele van onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier