Levering van nieuwe kranen

Deskundig en passend advies, zodat uw nieuwe kraan voldoet aan alle eisen

Wilt u uw bestaande kranenpark uitbreiden of is modificatie/revisie geen optie?

Binnen uw bedrijf kan er natuurlijk sprake zijn van behoefte aan een nieuwe kraan. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Het kan zijn dat het niet langer rendabel is om een kraan te reviseren, of te modificeren. Het kan ook zo zijn dat uw bedrijf groeiende is en dat die groei zich uitdrukt in een behoefte aan meer kranen. Voor al deze scenario’s heeft Swart de oplossing. Lees hier wat er allemaal mogelijk is omtrent de levering van nieuwe kranen.

Swart biedt u passend advies

Swart treedt in veel gevallen op als leverancier of als merkonafhankelijk tussenpersoon tussen de kranenbouwer en de klant. Wij voorzien u graag van advies met betrekking tot de gewenste toepassing van de kraan (benodigde werklast, katrijsnelheid, snelheid hijsen/zakken en bediening, kwaliteit). Hierbij houden we rekening met het gebruik van de kraan in het productieproces, maar natuurlijk ook met uw wensen. Wordt de kraan ‘fulltime’ ingezet in uw productie of is de bezettingsgraad minder hoog? Swart voorziet u graag van deskundig en passend advies zodat een nieuwe kraan voldoet aan alle eisen.

Swart zorgt voor de montage

Vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage van de kraan voor u verzorgen. Onze monteurs hebben een jarenlange ervaring en werken alleen volgens de verplichte (veiligheids)voorschriften. Zo kunt u ervan op aan dat u met uw nieuwe kraan op een betrouwbare en veilige manier kunt inzetten in uw productieproces.

Levering van nieuwe kranen
Levering van nieuwe kranen

OOK VOOR KRAANONDERDELEN BENT U BIJ SWART AAN HET JUISTE ADRES

Ook voor het leveren van elektrisch ketting- of straaldraadtakels, (radiografische) besturing en hijsjukken hebben we een breed pakket aan mogelijkheden. Van het advies, fungeren als tussenpersoon en de assemblage, ook voor kraanonderdelen leveren wij passende oplossingen.

HEEFT U BEHOEFTE AAN MAATWERK? SWART KAN U HELPEN

Heeft u speciale wensen omtrent uw hijsgereedschap? Swart kan dan ook maatwerk bieden. Zo ontwikkelen we veel hijsjukken en hijsconstructies voorzien van tekening en berekening. Altijd specifiek gericht op uw unieke bedrijfssituatie. Onze ervaren monteurs ontwerpen, assembleren en testen kranen, kraangereedschap en -toebehoren in huis. Op die manier kunt u rekenen dat het maatwerk precies aansluit op uw wensen.

WAT IS ER MOGELIJK VOOR UW KRANENPARK?

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is voor uw kranenpark? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden wat betreft nieuwe kranen. Uiteraard wordt alles door ons verzorgd conform de geldende richtlijnen.

De voordelen bij Swart

 • Levering van nieuwe kranen

  Periodieke keuring van kranen

  Door middel van periodieke keuringen beperkt u uw uitval tot het minimum

 • Levering van nieuwe kranen

  Voldoen aan de wettelijke verplichtingen

  Al onze keuringen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het EKH

 • Levering van nieuwe kranen

  Keuringen uitgevoerd op locatie

  Onze specialisten komen bij u langs op het moment dat het u uitkomt

 • Levering van nieuwe kranen

  Behoud van uw installatie

  U kunt langer gebruik blijven maken van uw hijsmaterieel

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!

Open Afspraak maken
Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar