Levering van nieuwe kranen

Levering van nieuwe kranen
 • Levering van nieuwe kranen

  Wilt u uw bestaande kranenpark uitbreiden of is modificatie/revisie geen optie?

  Binnen uw bedrijf kan er natuurlijk sprake zijn van behoefte aan een nieuwe kraan. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Het kan zijn dat het niet langer rendabel is om een kraan te reviseren, of te modificeren. Het kan ook zo zijn dat uw bedrijf groeiende is en dat die groei zich uitdrukt in een behoefte aan meer kranen. Voor al deze scenario’s heeft Swart de oplossing. Lees hier wat er allemaal mogelijk is omtrent de levering van nieuwe kranen.

  Swart biedt u passend advies

  Swart treedt in veel gevallen op als leverancier of als merkonafhankelijk tussenpersoon tussen de kranenbouwer en de klant. Wij voorzien u graag van advies met betrekking tot de gewenste toepassing van de kraan (benodigde werklast, katrijsnelheid, snelheid hijsen/zakken en bediening, kwaliteit). Hierbij houden we rekening met het gebruik van de kraan in het productieproces, maar natuurlijk ook met uw wensen. Wordt de kraan ‘fulltime’ ingezet in uw productie of is de bezettingsgraad minder hoog? Swart voorziet u graag van deskundig en passend advies zodat een nieuwe kraan voldoet aan alle eisen.

  Swart zorgt voor de montage

  Vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage van de kraan voor u verzorgen. Onze monteurs hebben een jarenlange ervaring en werken alleen volgens de verplichte (veiligheids)voorschriften. Zo kunt u ervan op aan dat u met uw nieuwe kraan op een betrouwbare en veilige manier kunt inzetten in uw productieproces.

  Ook voor kraanonderdelen bent u bij Swart aan het juiste adres

  Ook voor het leveren van elektrisch ketting- of straaldraadtakels, (radiografische) besturing en hijsjukken hebben we een breed pakket aan mogelijkheden. Van het advies, fungeren als tussenpersoon en de assemblage, ook voor kraanonderdelen leveren wij passende oplossingen.

  Heeft u behoefte aan maatwerk? Swart kan u helpen

  Heeft u speciale wensen omtrent uw hijsgereedschap? Swart kan dan ook maatwerk bieden. Zo ontwikkelen we veel hijsjukken en hijsconstructies voorzien van tekening en berekening. Altijd specifiek gericht op uw unieke bedrijfssituatie. Onze ervaren monteurs ontwerpen, assembleren en testen kranen, kraangereedschap en -toebehoren in huis. Op die manier kunt u rekenen dat het maatwerk precies aansluit op uw wensen.

  Wat is er mogelijk voor uw kranenpark?

  Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is voor uw kranenpark? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden wat betreft nieuwe kranen. Uiteraard wordt alles door ons verzorgd conform de geldende richtlijnen.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over nieuwe kranen? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

   X
   Enkele van onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier