Panelenbouw en besturingstechniek

Panelenbouw en besturingstechniek
 • Panelenbouw en besturingstechniek

  Ga voor een robuuste en betrouwbare besturing van uw kranen

  Het is belangrijk dat uw kranen betrouwbaar zijn en dat geldt ook voor de besturing ervan. De kans op defecten en storingen moeten tot een minimum worden gebracht. De monteurs van Swart zijn gebrand op een snelle en adequate service en zijn expert op het gebied van panelenbouw en besturingstechniek voor kranen. Swart is volledig merk- en kraanonafhankelijk. Lees hier meer over wat Swart doet en wat er mogelijk is voor uw kranenpark.

  Swart heeft de kennis in huis

  Engineering, tekenen en opstellen van schema’s verzorgen wij in eigen huis. Met kwaliteitscomponenten en jarenlange ervaring ontzorgen wij u van A tot Z; van ontwerp tot nazorg. De panelenbouw wordt afgestemd op uw wensen. Of het nu een schakelkast, besturingskast of bedieningspaneel betreft.

  Bediening

  Wat betreft de bediening van kranen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan radiografische besturing of de inrichting van een cabine van een hijskraan. Afhankelijk van wat u nodig heeft of wenst omtrent de bediening van uw kraan, gaan onze monteurs aan de slag.

  Besturingskasten

  Swart ontwerpt, bouwt en test bedieninspanelen zelf. Dit doen wij merk- en kraanonafhankelijk: wij maken enkel gebruik van hoogwaardige onderdelen en materialen. Laat ons weten wat uw wensen zijn omtrent besturingstechniek, onze monteurs helpen u graag mogelijk maken wat u voor ogen heeft.

  Wat is er mogelijk voor uw kranenpark?

  Vraag naar de mogelijkheden en modificeer uw kraan volgens de laatste stand van techniek met PLC-besturing of frequentieregelaars. Uiteraard wordt alles door ons verzorgd conform de geldende richtlijnen.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over panelenbouw of besturingstechniek? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

   X
   Enkele van onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier