Swart Careless

Swart Careless
 • Swart Careless
  • Swart Careless

   U wilt uw personeel uitrusten met nieuw gereedschap

   Goed materiaal is een vereiste om de veiligheidsgraad en de motivatie van uw personeel hoog te houden. Vervanging van uw complete pakket hijsgereedschappen is echter een enorme investering, dat weten wij bij Swart ook. Overweegt u om uw mensen uit te rusten met nieuw gereedschap, maar ziet u op tegen de investering? Swart heeft daarvoor een unieke oplossing: Swart Careless.

   Wat is Swart Careless?

   Met Swart Careless nemen wij alle zorgen van aanschaf, onderhoud en certificering van u over, terwijl u de beschikking krijgt over een totaal nieuw assortiment hijsgereedschappen. Dit pakket is ook mogelijk voor tijdelijke inzet als u bijvoorbeeld voor een bepaalde periode extra medewerkers in dienst heeft. Zelfs uw serviceauto’s kunnen we op deze wijze uitrusten met hijsgereedschappen! Indien uw bedrijfssituatie dat vraagt, plaatsen wij werkbakken of containers met hijsgereedschappen op uw productielocatie. Een gecontroleerde uitgifte is hierdoor zeer goed mogelijk!

   Swart Careless ontzorgt

   Zoals hierboven is op te maken, is Swart Careless bedacht om u te ontzorgen van alles omtrent hijsgereedschappen. U hoeft niet langer na te denken over het doen van (nieuwe) investeringen, onderhoud wordt gedaan en keuringen worden uitgevoerd door Swart. Dankzij Swart Careless worden veel zorgen direct weggenomen. Wij zorgen ervoor dat uw productielijn operatief blijft en dat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan. Uw personeel kan er van op aan te werken met veilig en betrouwbaar materieel.

   Wat is er mogelijk voor uw kranenpark?

   Bent u benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen met Swart Careless? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

   Meer weten?

   Wilt u meer weten over Swart Careless? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

    

    X
    Enkele van onze klanten
    logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
    mittal-logo-1576752829.png
    heineken-logo-1576752830.png
    hyster-yale-logo-1576752830.png
    Onze certificaten
    veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
    logo_sbb2x-1576755896.png
    vca1 (1).png
    9001.png
    Ontvang onze nieuwsbrief

    Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

    Keuring aanvragen
    Contactformulier