Swart Careless

Wij nemen de aanschaf, certificering en het onderhoud van u over

U wilt uw personeel uitrusten met nieuw gereedschap

Goed materiaal is een vereiste om de veiligheidsgraad en de motivatie van uw personeel hoog te houden. Vervanging van uw complete pakket hijsgereedschappen is echter een enorme investering, dat weten wij bij Swart ook. Overweegt u om uw mensen uit te rusten met nieuw gereedschap, maar ziet u op tegen de investering? Swart heeft daarvoor een unieke oplossing: Swart Careless.

Wat is Swart Careless?

Met Swart Careless nemen wij alle zorgen van aanschaf, onderhoud en certificering van u over, terwijl u de beschikking krijgt over een totaal nieuw assortiment hijsgereedschappen. Dit pakket is ook mogelijk voor tijdelijke inzet als u bijvoorbeeld voor een bepaalde periode extra medewerkers in dienst heeft. Zelfs uw serviceauto’s kunnen we op deze wijze uitrusten met hijsgereedschappen! Indien uw bedrijfssituatie dat vraagt, plaatsen wij werkbakken of containers met hijsgereedschappen op uw productielocatie. Een gecontroleerde uitgifte is hierdoor zeer goed mogelijk!

Swart Careless
Swart Careless

SWART CARELESS ONTZORGT

Zoals hierboven is op te maken, is Swart Careless bedacht om u te ontzorgen van alles omtrent hijsgereedschappen. U hoeft niet langer na te denken over het doen van (nieuwe) investeringen, onderhoud wordt gedaan en keuringen worden uitgevoerd door Swart. Dankzij Swart Careless worden veel zorgen direct weggenomen. Wij zorgen ervoor dat uw productielijn operatief blijft en dat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan. Uw personeel kan er van op aan te werken met veilig en betrouwbaar materieel.

WAT IS ER MOGELIJK VOOR UW KRANENPARK?

Bent u benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen met Swart Careless? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

De voordelen bij Swart

 • Swart Careless

  Periodieke keuring van kranen

  Door middel van periodieke keuringen beperkt u uw uitval tot het minimum

 • Swart Careless

  Voldoen aan de wettelijke verplichtingen

  Al onze keuringen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het EKH

 • Swart Careless

  Keuringen uitgevoerd op locatie

  Onze specialisten komen bij u langs op het moment dat het u uitkomt

 • Swart Careless

  Behoud van uw installatie

  U kunt langer gebruik blijven maken van uw hijsmaterieel

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!

Open Afspraak maken
Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar