Verhuur

Een prima alternatief voor drukke tijden of spoedklussen

Een nieuw project, extra opdrachten, drukke tijden of haastklussen?

Er kunnen veel redenen zijn om de hijscapaciteit in uw bedrijf uit te breiden. Er kan een nieuw groot project aangenomen zijn of er zijn extra opdrachten binnen gekomen. Of zijn het gewoon drukke tijden of komen er spoedklussen tussendoor? In ieder geval, u moet uw hijscapaciteit uitbreiden. Dit kan ook van tijdelijke aard zijn. Als dat laatste het geval is, dan kan huren een prima alternatief zijn. Lucht-, hand- of elektrische takels, hijsgereedschappen, we hebben van alles in huis. Ontdek op deze pagina het verhuurpark van Swart.

De voordelen van verhuur

De voordelen spreken voor zich. U hoeft niet te investeren én u heeft geen zorgen over onderhoud en/of keuring. Alles bij elkaar genomen kunt u dan echt een stuk voordeliger uit zijn. Daar komt dan nog eens bij dat huren heel goed past bij duurzaam werken: gezamenlijk gebruik van materieel en materiaal leidt uiteindelijk immers tot een flinke vermindering van de impact op het milieu.

Verhuur
Verhuur

ONS VERHUURPARK VERKEERT IN TOPCONDITIE

Kiest u voor huren, dan is de bedrijfszekerheid gegarandeerd. Takels die wij verhuren en die we ook inzetten ter vervanging bij revisies, zijn altijd in topconditie. Ze worden – veelal tijdens intensieve interne scholingsprogramma’s – met regelmaat en door onze eigen mensen gedemonteerd, gekeurd en onderhouden. Van onze apparatuur kunt u op aan: bij Swart staan we voor veilig, betrouwbar en gekeurd materieel.

WAT IS ER MOGELIJK OMTRENT VERHUUR VOOR UW BEDRIJF?

Bent u benieuwd naar wat Swart BV’s verhuurpark kan betekenen voor uw bedrijf? Vraag naar de mogelijkheden van de mobiele testbank bij onze verkoop afdeling. Ons verhuurpark is groot. Eén telefoontje is genoeg om te weten of we ook u van dienst kunnen zijn: 010 204 15 00.

De voordelen bij Swart

 • Verhuur

  Periodieke keuring van kranen

  Door middel van periodieke keuringen beperkt u uw uitval tot het minimum

 • Verhuur

  Voldoen aan de wettelijke verplichtingen

  Al onze keuringen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het EKH

 • Verhuur

  Keuringen uitgevoerd op locatie

  Onze specialisten komen bij u langs op het moment dat het u uitkomt

 • Verhuur

  Behoud van uw installatie

  U kunt langer gebruik blijven maken van uw hijsmaterieel

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!

Open Afspraak maken
Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar