Machineheffers laten keuren

Machineheffers laten keuren

 

Als bedrijf dat werkt met hijs- en hefmiddelen, wilt u natuurlijk dat uw materieel veilig en verantwoord kan worden gebruikt. Daarnaast bent u als werkgever ook vanuit de wet verplicht om uw materieel op de juiste manier te onderhouden en jaarlijks te laten keuren door een erkende instantie.

Machineheffers laten keuren op locatie

De specialisten van Technisch Bureau Swart zijn dagelijks onderweg om keuringen te verrichten op locatie. Zo kan de uitval van uw Machineheffers tot een minimum worden beperkt en ondervindt u zo min mogelijk overlast!

Onafhankelijke EKH certificering voor uw Machineheffers

Technisch Bureau Swart is dé merkonafhankelijke specialist voor het keuren van uw Machineheffers . Zo heeft u de garantie dat uw Machineheffers aan de juiste wet- en richtlijnen voldoen, zodat u veilig kunt blijven werken. Bij Technisch Bureau Swart heeft u de mogelijkheid om een eenmalige keuring uit te laten voeren, of gebruik te maken van onze jaarlijkse keuringscontracten

Keuringsrapport voor Machineheffers

Alle bevindingen tijdens een keuring worden vastgelegd in een keuringsrapport. Alsklant van Technisch Bureau Swart kunt u uw keuringsrapporten altijd en overal inzien via ‘Mijn Swart’, ons digitale klantenportaal. Zo heeft u altijd en overal beschikking tot de laatste status van uw materieel!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Als u meer informatie wilt hebben over onze mogelijkheden kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 010 – 8506907 of per mail via info@swart.nl. Ook kunt u direct online een keuring aanvragen!

Enkele van onze klanten
logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
mittal-logo-1576752829.png
heineken-logo-1576752830.png
hyster-yale-logo-1576752830.png
Onze certificaten
veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
logo_sbb2x-1576755896.png
vca1 (1).png
9001.png
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Keuring aanvragen
Contactformulier