Bovenloopkranen

Gerelateerde producten

KEURINGEN EN INSPECTIES VAN bovenloopKRANEN

Voor alle merken bovenloopkranen verzorgen we erkende jaarlijkse veiligheidskeuringen, onderhoud en reparaties. Ook complete revisies nemen we ter hand. Het liefst volgens de duurzaamheidsprincipes van de Circulaire Maakindustrie: remanufacturing en refurbishing. Zo veel als mogelijk zetten we bestaande onderdelen en software - na controle en opwaardering - opnieuw hoogwaardig in.

UW TOTAALOPLOSSING VOOR AL UW HEF- EN HIJSVRAAGSTUKKEN

Swart keurt, onderhoudt, repareert, modificeert én reviseert bovenloopkranen. Maar we leveren en bouwen ook ‘nieuw’. Merkonafhankelijk zijn we en daardoor niet verkoopgedreven; bedrijfszekerheid én kostenbeheersing staan voorop. We onderhouden en repareren waar nodig. Doel: een zo lang mogelijke levensduur van uw materieel. Zo inventariseren we ook altijd de mogelijkheden van modificatie en/of revisie boven aanschaf van compleet nieuw materieel. In veel gevallen een uitstekend alternatief dat onnodig hoge investeringen voorkomt.

KEURINGEN EN INSPECTIES VOLGENS EKH-WERKVOORSCHRIFTEN

Een degelijke keuring volgens de EKH-werkvoorschriften, daar begint het altijd mee. In zijn rapport vermeldt de keurmeester wat nodig is om de veiligheid (volgens bestaande wet- en regelgeving) en/of de technische staat van de bovenloopkraan te herstellen. Risicoklassen geven aan op welke termijn een ingreep noodzakelijk is. Is apparatuur verouderd, dan is nieuwbouw een optie. Maar eerst bekijken we of verlenging van de levensduur gewenst en mogelijk is. ‘Modificatie’ maakt dat kranen en takels – zowel mechanisch als elektrisch – weer voldoen aan de eisen van de tijd. Indien gewenst maken we ze meteen geschikt voor nieuwe toepassingen en doelen. ‘Revisie’ maakt bestaande onderdelen als nieuw. Kraan en takel kunnen weer voor minimaal 10 jaar mee; u voorkomt hoge kosten én lange levertijden bij vervanging. 

Enkele van onze klanten
logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
mittal-logo-1576752829.png
heineken-logo-1576752830.png
hyster-yale-logo-1576752830.png
Onze certificaten
veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
logo_sbb2x-1576755896.png
vca1 (1).png
9001.png
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Keuring aanvragen
Contactformulier