Inspectie op locatie

Inspectie op locatie
 • Inspectie op locatie

  Inspectie op locatie

  Houdt uw productieproces gaande met een keurmeester op locatie

  Om kosten te besparen wilt u natuurlijk dat uw productieproces zo min mogelijk wordt verstoord. Dat begrijpen wij bij Swart als geen ander. Tegelijkertijd wilt u ook dat uw materieel veilig en betrouwbaar is in gebruik, juist om dat zo belangrijke productieproces op gang te houden en om de veiligheid van uw personeel te waarborgen. Swart biedt u daarom een keurmeester op locatie. Zo bespaart u op kostbare tijd en dus ook kosten!

  Inspectie op locatie: zo gaat Swart te werk

  Indien hijsgereedschap van wezenlijk belang is bij de productie, gaat Swart daar als volgt mee om:

  • Per productielocatie bezoeken we de te inspecteren en te keuren apparaten. Daarvoor beschikken we onder andere over een 30-tons trekbank. Deze is zeer snel op te bouwen en af te breken en daardoor ruim inzetbaar.
  • Uitgangspunt bij inspectie op locatie is dat we de productie zo min mogelijk verstoren. Inspecties worden indien mogelijk direct uitgevoerd. Óf de keurmeester bespreekt met de gebruiker wat een geschikt moment is.
  • Items die gekeurd moeten worden, neemt de keurmeester in overleg met de gebruiker mee naar onze werkplaats.
  • De werkvoorbereider krijgt bericht over de te keuren items en kan de opdracht inplannen. Dit garandeert een snelle afhandeling, eventueel zelfs binnen 24-uur.
  • We maken van tevoren heldere afspraken. Alles komt bovendien duidelijk gelabeld terug op de plek waar het vandaan komt.

  Swart handelt alles omtrent de inspectie af

  Moeten er materialen gerepareerd worden? Waar mogelijk is, verzorgen we dat direct in de werkplaats. Afgekeurde items worden in overleg met de klant afgevoerd zodat ze niet meer in de productie terecht kunnen komen. Op deze manier kunt u er van op aan dat u alleen gebruik maakt van veilig en betrouwbaar materieel. Dat is een zorg minder voor u en uw personeel.

  Wat is er mogelijk voor uw kranenpark?

  Bent u benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen met het op locatie keuren van uw kranenpark? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Uiteraard wordt alles door ons verzorgd conform de geldende richtlijnen.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over het keuren van (hijs)gereedschappen op locatie? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem hier contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

   X
   Event - waiting list

   Dit event vind plaats op dinsdag 10 december 2017, van 15:00 t/m 22:00 uur in  Rotterdam Ahoy. Een diner is inbegrepen.
   Voor dit event zijn nog 23 plekken beschikbaar. Helaas zijn op dit moment alle plekken bezet. U kunt zich wel inschrijven voor de reservelijst. Zodra er een plek vrijkomt krijgt u per e-mail een bericht, waarna u zich kan aanmelden voor dit event.

    

   Onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier