Onderhoudscontract

Onderhoudscontract
 • Onderhoudscontract

  Keuring, onderhoud, reparaties en storingshulp voor een vast bedrag

  Het onderhoud aan uw machinerie kan een groot gedeelte innemen uw budget. Swart helpt u graag bij een juiste budgettering van uw onderhoud. Middels een onderhoudscontract betaalt u een vast bedrag per jaar en bent u verzekerd dat uw kranenpark te allen tijde operationeel zijn en het door u gewenste onderhoudsniveau heeft.

  Stel zelf uw onderhoudscontract samen

  U bepaalt zelf per kraan hoe hoog het onderhoudsniveau moet zijn. Dat kunt u mede laten afhangen van het belang in het productieproces. Op deze manier weet u altijd precies waar u aan toe bent. Optimale betrouwbaarheid en veiligheid zijn het resultaat: risico’s worden tot een absoluut minimum beperkt. Zo stellen we samen een onderhoudscontract op dat voldoet aan zowel uw eisen als de EKH-voorschriften.

  Onze monteurs voeren inspectie uit

  Onze ervaren monteurs bepalen van te voren de status van uw materieel. Van kranen die Swart al langer in onderhoud heeft, zijn de statussen reeds bekend. Bij onbekende kranen voeren onze monteurs een ‘nul-inspectie’ uit, welke na afloop met u wordt besproken en geëvalueerd.

  U bepaalt het serviceniveau in het onderhoudscontract

  Per kraan kan vervolgens het serviceniveau worden afgesproken in het onderhoudscontract. Dat niveau is bijvoorbeeld afhankelijk van het belang van de kraan in uw productieproces. Aan de hand van de status en het gewenste serviceniveau bespreken we of reparatie, vervanging dan wel modificatie nodig is. Uiteraard hanteren we minimaal de eisen zoals gesteld in de EKH-werkvoorschriften.

  Inventarisatie van kranen en hijswerktuigen

  Om tot een vast jaarbudget te komen voor het onderhoudscontract voor uw kranenpark, maken we een inventarisatie van het gebruik van uw kranen en hijswerktuigen. Hierna presenteren wij u een jaarbudget waarvoor Swart de keuring, het onderhoud, de reparaties en hulp bij storingen voor u kunnen verzorgen. Dit verlengt de levensduur en verhoogt de betrouwbaarheid van uw kranenpark. Daarnaast verlaagt het ook de risico’s op stilstand en storingen. Daardoor wordt verstoring van uw productieproces beperkt tot een minimum.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over onderhoud en een eventueel onderhoudscontract? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

   

   X
   Enkele van onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier