Keurcontracten voor brugkranen

Keurcontracten voor brugkranen
 • Keurcontracten voor brugkranen

  UW BrugKRAAN ALTIJD EKH GECERTIFICEERD

  Om de veiligheid van uw brugkraan te kunnen garanderen, bent u wettelijk verplicht om deze ieder jaar te laten keuren. Bij Technisch Bureau Swart begrijpen wij dat u hier zo weinig mogelijk last aan ondervindt. Daarom biedt Technisch Bureau Swart de mogelijkheid om een kraankeurcontract af te sluiten. Hiermee bent u gegarandeerd dat uw kranen altijd aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. 

  DE VOORDELEN VAN EEN KRAANKEURCONTRACT VOOR UW BrugKRANEN

  Een kraankeurcontract biedt duidelijkheid, zekerheid en veiligheid. Onze specialisten zorgen ervoor dat u een complete beschrijving van de werkzaamheden ontvangt, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan tijdens een keuring van uw brugkraan. Daarnaast profiteert u van vaste tarieven, afhankelijk van de duur van uw overeenkomst. Daarnaast maakt u automatisch gebruik van onze 24-uurs servicedienst!

  BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? 

  Technisch Bureau Swart is uw specialist voor keuringen en inspecties van uw kranenpark en (hijs-)gereedschappen. Bent u op zoek naar een langdurig samenwerkingsverband waarbij kwaliteit de hoogste prioriteit heeft? Neem dan direct contact met ons op!

   X
   Enkele van onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier