Kolomzwenkkranen

Gerelateerde producten

KOLOMZWENKKRAAN LATEN KEUREN 

Is uw kolomzwenkkraan toe aan een jaarlijkse keuring? Dan bent u bij Technisch Bureau Swart aan het juiste adres! Wij zijn uw merkonafhankelijke specialist op het gebied van kraankeuringen, uiteraard volgens de EKH normering. Onze keuringen zijn altijd voorzien van een volledige rapportage, die op ieder moment voor u inzichtelijk is via Mijn Swart!

REVISIES EN MODIFICATIES VAN UW KOLOMZWENKKRAAN

Als u een kraan al langere tijd in gebruik heeft, is het mogelijk dat uw kraan niet meer voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Ook is het mogelijk dat u uw kraan na verloop van tijd voor een andere toepassing wilt gebruiken. Vaak wordt er gedacht dat er in deze gevallen een nieuwe kraan moet worden aangeschaft, terwijl dit niet altijd het geval is. In veel gevallen is het mogelijk om uw kraan te laten reviseren of modificeren, zodat u met dezelfde kraan nog lange tijd verder kunt. Vaak is dit voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe kraan!

NIEUWE KOLOMZWENKKRAAN AANSCHAFFEN

Mocht u toch een nieuwe kolomzwenkkraan willen aanschaffen, ook dan bent u bij Technisch Bureau Swart aan het goed adres. Onze specialisten ontzorgen u graag van A tot Z in het aankoopproces, van oriëntatie tot installatie!

 

Enkele van onze klanten
logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
mittal-logo-1576752829.png
heineken-logo-1576752830.png
hyster-yale-logo-1576752830.png
Onze certificaten
veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
logo_sbb2x-1576755896.png
vca1 (1).png
9001.png
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Keuring aanvragen
Contactformulier