Swart Careless

Swart Careless
 • Swart Careless

  U wilt uw personeel uitrusten met nieuw gereedschap

  Goed materiaal is een vereiste om de veiligheidsgraad en de motivatie van uw personeel hoog te houden. Vervanging van uw complete pakket hijsgereedschappen is echter een enorme investering, dat weten wij bij Swart ook. Overweegt u om uw mensen uit te rusten met nieuw gereedschap, maar ziet u op tegen de investering? Swart heeft daarvoor een unieke oplossing: Swart Careless.

  Wat is Swart Careless?

  Met Swart Careless nemen wij alle zorgen van aanschaf, onderhoud en certificering van u over, terwijl u de beschikking krijgt over een totaal nieuw assortiment hijsgereedschappen. Dit pakket is ook mogelijk voor tijdelijke inzet als u bijvoorbeeld voor een bepaalde periode extra medewerkers in dienst heeft. Zelfs uw serviceauto’s kunnen we op deze wijze uitrusten met hijsgereedschappen! Indien uw bedrijfssituatie dat vraagt, plaatsen wij werkbakken of containers met hijsgereedschappen op uw productielocatie. Een gecontroleerde uitgifte is hierdoor zeer goed mogelijk!

  Swart Careless ontzorgt

  Zoals hierboven is op te maken, is Swart Careless bedacht om u te ontzorgen van alles omtrent hijsgereedschappen. U hoeft niet langer na te denken over het doen van (nieuwe) investeringen, onderhoud wordt gedaan en keuringen worden uitgevoerd door Swart. Dankzij Swart Careless worden veel zorgen direct weggenomen. Wij zorgen ervoor dat uw productielijn operatief blijft en dat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan. Uw personeel kan er van op aan te werken met veilig en betrouwbaar materieel.

  Wat is er mogelijk voor uw kranenpark?

  Bent u benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen met Swart Careless? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over Swart Careless? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

   

   X
   Event - waiting list

   Dit event vind plaats op dinsdag 10 december 2017, van 15:00 t/m 22:00 uur in  Rotterdam Ahoy. Een diner is inbegrepen.
   Voor dit event zijn nog 23 plekken beschikbaar. Helaas zijn op dit moment alle plekken bezet. U kunt zich wel inschrijven voor de reservelijst. Zodra er een plek vrijkomt krijgt u per e-mail een bericht, waarna u zich kan aanmelden voor dit event.

    

   Onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier