Inspectie op locatie

Inspectie op locatie
 • Inspectie op locatie
  • Inspectie op locatie

   Inspectie op locatie

   Houdt uw productieproces gaande met een keurmeester op locatie

   Om kosten te besparen wilt u natuurlijk dat uw productieproces zo min mogelijk wordt verstoord. Dat begrijpen wij bij Swart als geen ander. Tegelijkertijd wilt u ook dat uw materieel veilig en betrouwbaar is in gebruik, juist om dat zo belangrijke productieproces op gang te houden en om de veiligheid van uw personeel te waarborgen. Swart biedt u daarom een keurmeester op locatie. Zo bespaart u op kostbare tijd en dus ook kosten!

   Inspectie op locatie: zo gaat Swart te werk

   Indien hijsgereedschap van wezenlijk belang is bij de productie, gaat Swart daar als volgt mee om:

   • Per productielocatie bezoeken we de te inspecteren en te keuren apparaten. Daarvoor beschikken we onder andere over een 30-tons trekbank. Deze is zeer snel op te bouwen en af te breken en daardoor ruim inzetbaar.
   • Uitgangspunt bij inspectie op locatie is dat we de productie zo min mogelijk verstoren. Inspecties worden indien mogelijk direct uitgevoerd. Óf de keurmeester bespreekt met de gebruiker wat een geschikt moment is.
   • Items die gekeurd moeten worden, neemt de keurmeester in overleg met de gebruiker mee naar onze werkplaats.
   • De werkvoorbereider krijgt bericht over de te keuren items en kan de opdracht inplannen. Dit garandeert een snelle afhandeling, eventueel zelfs binnen 24 uur.
   • We maken van tevoren heldere afspraken. Alles komt bovendien duidelijk gelabeld terug op de plek waar het vandaan komt.

   Swart handelt alles omtrent de inspectie af

   Moeten er materialen gerepareerd worden? Waar mogelijk verzorgen we dat direct in de werkplaats. Afgekeurde items worden in overleg met de klant afgevoerd, zodat ze niet meer in de productie terecht kunnen komen. Op deze manier kunt u er van op aan dat u alleen gebruik maakt van veilig en betrouwbaar materieel. Dat is een zorg minder voor u en uw personeel.

   Wat is er mogelijk voor uw kranenpark?

   Bent u benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen met het op locatie keuren van uw kranenpark? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Uiteraard wordt alles door ons verzorgd conform de geldende richtlijnen.

   Meer weten?

   Wilt u meer weten over het keuren van (hijs)gereedschappen op locatie? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem hier contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

    X
    Enkele van onze klanten
    logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
    mittal-logo-1576752829.png
    heineken-logo-1576752830.png
    hyster-yale-logo-1576752830.png
    Onze certificaten
    veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
    logo_sbb2x-1576755896.png
    vca1 (1).png
    9001.png
    Ontvang onze nieuwsbrief

    Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

    Keuring aanvragen
    Contactformulier