Professioneel onderhoudsplan voor kranen

Paul Houdijk 1 oktober 2020Leestijd: 1 minuut

Ook u wilt natuurlijk dat uw onderhoudseuro op de juiste plek terechtkomt, zodat productiemiddelen tegen de geringste kosten optimaal presteren. Professioneel Asset Management dus. Swart helpt.

Samen met u stellen we eerst een gedetailleerd onderhoudsplan op. We sturen onder meer op risico’s m.b.t. stilstand, milieu, veiligheid, gezondheid e.d. en brengen prioriteiten aan. Op basis van het gebruik bepalen we de onderhoudsinterval. Een kraan die een hoofdrol speelt in de productie is immers belangrijker dan een kraantje dat slechts wat eenvoudig sjouwwerk uit handen neemt. Natuurlijk kijken we voor een degelijke uitgangssituatie ook naar de actuele staat.

Uiteindelijk komen we tot verschillende onderhoudsscenario’s. U bepaalt zélf welk scenario de juiste balans biedt tussen kosten en acceptabele risico’s. Zo ontstaat een degelijke meerjarenplanning voor het onderhoud aan al uw kranen.

Vast bedrag

Dat we volledig instaan voor de kwaliteit van die planning, blijkt wel uit het feit dat u bij Swart voor een onderhoudscontract kunt kiezen. Tegen een vast bedrag per jaar garanderen we een kranenpark dat altijd betrouwbaar en veilig is.

Wilt u daarover eens vrijblijvend van gedachten wisselen. Bel ons gerust en we komen bij u langs.

onderhoud.eda653f10493.jpg

Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar