Engineering & Consulting

Advies op maat voor de realisatie van uw project

Engineering & consulting

Kraanbouwers zullen u het liefst een nieuw product verkopen, maar is dat wat u wilt? Swart bedenkt, bouwt en beheert hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van hijstechniek. Wij vervullen daarbij graag een adviserende rol, zeker als er sprake is van het voorkomen van uitval en het moderniseren van uw kranenpark. Ook nieuwbouw, een wijziging in het productieproces en/of een toepassingswijziging van een kraan kunnen redenen zijn voor modificatie of vervanging

 

Onze engineeringsdienst heeft een belangrijke voorbereidende rol in de realisatie van een project. In deze fase wordt immers de basis gelegd voor een succesvolle en efficiënte projectuitvoering. Eerst inventariseren we de toepassing, uw beschikbare budget en de omstandigheden van het gebruik. Heeft u specifieke wensen m.b.t. de gebruikte materialen of merken, dan nemen we dat in het voortraject mee. Dat doen we indien gewenst in overleg met uw architect of bouwkundige. Swart is daarbij volledig merk- en leverancieronafhankelijk.

 

Wij leveren een projectplan waarmee u de markt op kunt. Uiteraard kunnen wij de bouw en/of montage ook voor u voorzorgen. Vragen of opmerkingen over hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Engineering & Consulting

Meer weten?

Afspraak maken
Enkele van onze klanten
logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
mittal-logo-1576752829.png
heineken-logo-1576752830.png
hyster-yale-logo-1576752830.png
Onze certificaten
veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
logo_sbb2x-1576755896.png
vca1 (1).png
9001.png
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Keuring aanvragen
Contactformulier