Mijn Swart

Up-to-date, overzichtelijk en altijd toegankelijk

Mijn Swart

‘Mijn Swart’ is een modern en interactief beheersysteem voor onderhoud, keuring en certificering van al uw kranen en hijsgereedschappen. Maar het is ook geschikt voor andere productiemiddelen. Slim, efficiënt en effectief. Webbased en daardoor overal online beschikbaar. In één oogopslag weten u en uw medewerkers altijd precies wat de actuele stand van zaken is. Optimale betrouwbaarheid en veiligheid zijn het resultaat. 

 

‘Mijn Swart’ is veel meer dan alleen een digitale bewaarplaats voor certificaten en keuringsrapporten. Een uniek systeem dat u de zorgen echt uit handen neemt. Keurmeesters, monteurs, uw eigen medewerkers…, iedereen die u toegang geeft, werkt erin en registreert zijn werkzaamheden. ‘Mijn Swart’ is daardoor altijd up-to-date en actueel. En dat betekent: een definitief einde aan administratieve rompslomp, rijen met ordners en zoekgeraakte papieren dossiers.

 
Past Mijn Swart bij uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Mijn Swart
Mijn Swart

Levende oplossing

Als klant maakt u kosteloos gebruik van ‘Mijn Swart’. In een handomdraai automatiseert u daarmee uw onderhoudsmanagement. Een ‘levende’ oplossing voor alles wat met het technisch beheer van productiemiddelen te maken heeft. Certificaten, keuringsrapporten, onderhoudslogboeken…, het bevindt zich allemaal op een toptimaal beveiligde plek ‘in the cloud’. Elke kraan en elk (hijs)gereedschap heeft een eigen dossier, compleet met actielijst. Iedereen registreert het werk dat hij uitvoert.

 

Meer weten?

Afspraak maken
Enkele van onze klanten
logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
mittal-logo-1576752829.png
heineken-logo-1576752830.png
hyster-yale-logo-1576752830.png
Onze certificaten
veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
logo_sbb2x-1576755896.png
vca1 (1).png
9001.png
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Keuring aanvragen
Contactformulier