Totaalontzorging

Technisch Bureau Swart ontzorgt door het onderhoud van uw volledige kranenpark over te nemen.

Totaalontzorging (Kranenparken)

U merkt pas dat een kraan echt belangrijk is voor uw processen, op het moment dat hij niet meer werkt. U wilt dat uw kranen 24 uur per dag in optimale staat zijn, zonder dat u er zelf regelmatig naar om hoeft te kijken. 

 

Bij Technisch Bureau Swart bieden wij totaalontzorging van uw kranenpark aan. Van onderhoud, tot keuringen, modificaties en revisies, wij nemen alles wat met de veiligheid en effectiviteit van uw kranen te maken heeft voor u uit handen. Op deze manier hoeft u zich maar over één ding druk te maken, het gebruik van uw kranen. 

 

Uw hele kranenpark moet gekeurd worden? Wij komen er aan. U heeft een acute storing waardoor het werk stil dreigt te vallen? Wij zijn onderweg. Daarnaast worden alle handelingen zorgvuldig opgeslagen in ‘Mijn Swart’, waardoor niet alleen wij, maar ook u, op ieder moment kan zien hoe uw kraan ervoor staat. Op deze manier blijft alles inzichtelijk, waardoor uw kranenpark de best mogelijk zorg kan ontvangen. 

 

Wilt u meer weten hoe wij met Mijn Swart werken? Klik hier. 

 

Weet u niet zeker of totaalontzorging wel bij uw kranenpark past? Of heeft u vragen over hoe wij te werk gaan? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op!

 
Totaalontzorging

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!

Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar