Kraanonderhoud volgens doordacht plan

Wat is voordeliger: Reviseren of vervangen?

IS MODERNISEREN MOGELIJK?

 

Bij Hyster-Yale in Nijmegen verzorgen wij al vele jaren het onderhoud van de kranen. Bij de start brachten we eerst het totale kranenpark in kaart en stelden we vast in welke staat ze verkeerden. Waar het in bedrijfseconomische zin interessant was, besloten we samen met de klant de betreffende kranen te moderniseren.

Kraanonderhoud volgens doordacht plan
  • Onderzoek kranenpark
  • Staat van onderhoud
  • Moderniseren?
  • 25-tons kraan
  • Revisie niet rendabel
  • Nieuwbouw
Kraanonderhoud volgens doordacht plan

NIEUWBOUW

Moderniseren bleek niet overal mogelijk en verstandig. Een 25-tons kraan was in een zodanige staat dat zo’n ingreep niet rendabel zou zijn en dus geen optie meer was. We hebben de kraan verwijderd en in samenwerking met fabrikant Stahl een geheel nieuw exemplaar geleverd en gemonteerd.

 

WILT U WETEN WAT WIJ KUNNEN BETEKENEN VOOR UW BEDRIJF?

Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat. Hierbij houden we altijd rekening met de veiligheid van uw medewerkers én een economisch voordelige oplossing.  Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Het geleverde werk

Logo

Over de opdrachtgever

Hyster-Yale Nederland BV is een onderdeel van Hyster-Yale Group. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en verkoopt vorkheftrucks in alle soorten en maten én onderdelen die wereldwijd onder de merknamen Hyster en Yale op de markt worden gebracht.

Bent u benieuwd wat Sigma Solutions voor u kunt betekenen?

Hyster Yale

Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar