Technisch beheer

Een uniek systeem dat u de zorgen écht uit handen neemt

'Mijn Swart': uw onderhoudsmanagement écht geautomatiseerd!

'Mijn Swart' is een modern en interactief beheersysteem voor onderhoud, keuring en certificering van al uw kranen en hijsgereedschappen. Maar het is ook geschikt voor andere productiemiddelen. Slim, efficiënt en effectief. Webbased en daardoor overal online beschikbaar. In één oogopslag weten u en uw medewerkers altijd precies wat de actuele stand van zaken is. Optimale betrouwbaarheid en veiligheid zijn het resultaat.

‘Mijn Swart’ is veel meer dan alleen een digitale bewaarplaats voor certificaten en keuringsrapporten. Een uniek systeem dat u de zorgen écht uit handen neemt. Keurmeesters, monteurs, uw eigen medewerkers…, iedereen die u toegang geeft, werkt erin en registreert zijn werkzaamheden. ‘Mijn Swart’ is daardoor altijd up-to-date en actueel. En dat betekent: een definitief einde aan administratieve rompslomp, rijen met ordners en zoekgeraakte papieren dossiers.

Levende oplossing

Als klant maakt u kosteloos gebruik van ‘Mijn Swart’. In een handomdraai automatiseert u daarmee uw onderhoudsmanagement. Een ‘levende’ oplossing voor alles wat met het technisch beheer van productiemiddelen te maken heeft. Certificaten, keuringsrapporten, onderhoudslogboeken…, het bevindt zich allemaal op een optimaal beveiligde plek ‘in the cloud’. Elke kraan en elk (hijs)gereedschap heeft een eigen dossier, compleet met actielijst. Iedereen registreert het werk dat hij uitvoert.

Technisch beheer
Technisch beheer

COMMUNICATIEMIDDEL

‘Mijn Swart’ is een uniek instrument dat u op eenvoudige wijze in staat stelt de vinger aan de pols te houden en alles op het gebied van keuring en onderhoud te controleren. Online benaderbaar; u kijkt erin als het ú uitkomt! Maar het is óók een efficiënt communicatiemiddel. Op afstand stemt u af met medewerkers, leveranciers, onderhoudsbedrijven en ieder ander aan wie u toegang geeft. Dankzij de interactiviteit beschikt iedereen altijd over exact dezelfde gegevens. Eenduidiger, transparanter en veiliger kan het niet.

OPTIMALE VEILIGHEID

Met ‘Mijn Swart’ zorgt u ervoor dat het beheer van productiemiddelen een nóg serieuzer onderdeel van uw bedrijfsvoering wordt. Het systeem draagt bij aan een optimale handhaving van werkprocessen en veiligheidsprocedures. ‘Mijn Swart’ wordt speciaal voor ú ingericht en is dankzij een doordacht veiligheidsprotocol niet in te zien door onbevoegden. Externe opslag van gegevens maakt dat bestanden niet verloren gaan bij een eventuele crash van uw eigen pc, tablet, smartphone of server.

HET GROTE VERSCHIL

Deskundige keurmeesters en goed opgeleide betrokken monteurs vindt u op meer plekken. Daar kunnen we eerlijk in zijn. Met 'Mijn Swart' maken we het grote verschil. U profiteert van een unieke en zeer klantvriendelijke totaaloplossing die het beheer van uw productiemiddelen nu eens écht automatiseert. Swart doet méér!

De voordelen bij Swart

 • Technisch beheer

  Periodieke keuring van kranen

  Door middel van periodieke keuringen beperkt u uw uitval tot het minimum

 • Technisch beheer

  Voldoen aan de wettelijke verplichtingen

  Al onze keuringen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het EKH

 • Technisch beheer

  Keuringen uitgevoerd op locatie

  Onze specialisten komen bij u langs op het moment dat het u uitkomt

 • Technisch beheer

  Behoud van uw installatie

  U kunt langer gebruik blijven maken van uw hijsmaterieel

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!

Open Afspraak maken
Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar