Passie voor zwaartekracht

Passie voor zwaartekracht

24/7 Service

Bij gecompliceerde installaties zoals kranen, takels en besturingssystemen is de kans op defecten altijd aanwezig. ‘Anticiperen en snel reageren’, dat is waar het bij storingen voor Swart altijd om draait.
Bekijk meer

EKH Keuringen

Hijs veilig door uw hijs- en hefmiddelen tijdig te laten certificeren. Technisch Bureau Swart is uw onafhankelijke keuringsexpert. We verrichten keuringen bij ons in de werkplaats en bij u op locatie.
Bekijk meer

Modificatie & Revisie

Mechanische of elektrotechnische aanpassing van uw kraan kan vaak een goed alternatief zijn voor de aanschaf van een compleet nieuwe hijsinstallatie. Er is veel meer mogelijk dan u denkt! En wij denken graag met u mee!
Bekijk meer

Mijn Swart

'Mijn Swart' is een modern en interactief beheersysteem voor onderhoud, keuring en certificering van al uw kranen en hijsgereedschappen. Maar ook geschikt voor andere productiemiddelen.
Bekijk meer

Kraankeuringen, onderhoud en reparaties

 

Voor alle merken vast opgestelde hijsmiddelen verzorgen we erkende jaarlijkse veiligheidskeuringen, onderhoud en reparaties. Ook complete revisies nemen we ter hand. Het liefst volgens de duurzaamheidsprincipes van de Circulaire Maakindustrie: remanufacturing en refurbishing. Zo veel als mogelijk zetten we bestaande onderdelen en software - na controle en opwaardering - opnieuw hoogwaardig in.

 

Vrijblijvende afspraak maken

/users/kranen.-1577969844.jpg
Kranen
/users/hijsgereedschappen-6-1578051411.jpg
(Hijs)gereedschappen

keuren en certificeren van Hijsgereedschappen

 

We keuren, beproeven, repareren en certificeren hijsgereedschappen. Op locatie óf in eigen werkplaats. Alle werkzaamheden registreren we in ‘Mijn Swart’, een slim webbased dossier voor elke klant. Én we verhuren. Lucht-, hand- of elektrische takels, hijsgereedschappen…, we hebben alles voor eenmalige of tijdelijke uitbreiding van uw hijscapaciteit.

 

Vrijblijvende afspraak maken

Opleidingen veilig hijsen

 

Hijsen blijft mensenwerk. Oók met kranen en hijsmiddelen die aan alle wettelijke veiligheidseisen voldoen. Swart verzorgt traingen. Speciaal opgeleide en gecertificeerde docenten nemen uw medewerkers mee langs theorie en praktijk. Op hun eigen werkplek en met eigen apparatuur óf in ons trainingscentrum. Een betaalbare en nuttige investering in de veiligheid van uw mensen.

 

Vrijblijvende afspraak maken

veilig-hijsen-beeld.eaa3b4815b3d.jpg

NIEUW storingsnummer

24-uur per dag bereikbaar

storingdienst bellen
Open Keuring aanvragen
Open Contactformulier bottom bar