Verhuur

Verhuur
 • Verhuur

  Een nieuw project, extra opdrachten, drukke tijden of haastklussen?

  Er kunnen veel redenen zijn om de hijscapaciteit in uw bedrijf uit te breiden. Er kan een nieuw groot project aangenomen zijn of er zijn extra opdrachten binnen gekomen. Of zijn het gewoon drukke tijden of komen er spoedklussen tussendoor? In ieder geval, u moet uw hijscapaciteit uitbreiden. Dit kan ook van tijdelijke aard zijn. Als dat laatste het geval is, dan kan huren een prima alternatief zijn. Lucht-, hand- of elektrische takels, hijsgereedschappen, we hebben van alles in huis. Ontdek op deze pagina het verhuurpark van Swart.

  De voordelen van verhuur

  De voordelen spreken voor zich. U hoeft niet te investeren én u heeft geen zorgen over onderhoud en/of keuring. Alles bij elkaar genomen kunt u dan echt een stuk voordeliger uit zijn. Daar komt dan nog eens bij dat huren heel goed past bij duurzaam werken: gezamenlijk gebruik van materieel en materiaal leidt uiteindelijk immers tot een flinke vermindering van de impact op het milieu.

  Ons verhuurpark verkeert in topconditie

  Kiest u voor huren, dan is de bedrijfszekerheid gegarandeerd. Takels die wij verhuren en die we ook inzetten ter vervanging bij revisies, zijn altijd in topconditie. Ze worden – veelal tijdens intensieve interne scholingsprogramma’s – met regelmaat en door onze eigen mensen gedemonteerd, gekeurd en onderhouden. Van onze apparatuur kunt u op aan: bij Swart staan we voor veilig, betrouwbar en gekeurd materieel.

  Wat is er mogelijk omtrent verhuur voor uw bedrijf?

  Bent u benieuwd naar wat Swart BV’s verhuurpark kan betekenen voor uw bedrijf? Vraag naar de mogelijkheden van de mobiele testbank bij onze verkoop afdeling. Ons verhuurpark is groot. Eén telefoontje is genoeg om te weten of we ook u van dienst kunnen zijn: 010 204 15 00.

  Meer weten over verhuur?

  Wilt u meer weten over het verhuurpark van Swart? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op of klik op één van onderstaande buttons.

   X
   Enkele van onze klanten
   logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
   mittal-logo-1576752829.png
   heineken-logo-1576752830.png
   hyster-yale-logo-1576752830.png
   Onze certificaten
   veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
   logo_sbb2x-1576755896.png
   vca1 (1).png
   9001.png
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

   Keuring aanvragen
   Contactformulier