Hijsgereedschap laten keuren Assen

Hijsgereedschap laten keuren door Technisch Bureau Swart in Assen

Hijsapparatuur en hefapparatuur moet altijd veilig en betrouwbaar zijn. Het is daarvoor belangrijk goed te zorgen voor het onderhoud van uw materiaal. Daarvoor bent u bij Technisch Bureau Swart aan het juiste adres! Wij voeren onderhouden en repareren hijsmateriaal. Daarnaast inspecteren, keuren, rapporteren en certificeren wij volgens de laatste eisen van de EKH. Dit doen wij ook op locatie bij u in Assen!

Een keuring op locatie vermindert oponthoud

Gereedschappen zijn onderhevig aan slijtage, ook bij ‘normaal’ gebruik. Om een veilig gebruik van gereedschappen te waarborgen, schrijft het Arbo-besluit een periodieke inspectie voor. Tijdens deze controle beoordeelt een onafhankelijke keurmeester de gereedschappen aan de hand van (EKH-)werkvoorschriften.

Technisch Bureau Swart biedt u een keurmeester op locatie. Hiermee bespaart u kostbare tijd en daarmee geld. Bij de keuring van uw hijsmateriaal in Assen is ons uitgangspunt dat we de productieprocessen zo min mogelijk verstoren. Waar mogelijk, verzorgen we reparaties aan materialen direct in de werkplaats.

Types hijsgereedschap voor keuringen

Technisch Bureau Swart is gekwalificeerd om verschillende middelen te keuren en inspecteren. Denk hierbij onder andere aan:

  • Haken, laadvorken en C-haken
  • Hijsbanden
  • Hijsjukken, traversen, evenaars
  • Kettingwerk en staalkabels
  • Hijsklemmen
  • En nog veel meer!

In het kraankeuringsrapport vindt u de beoordeling van alle gecontroleerde zaken. Bij gebreken wordt met een risicoklasse aangegeven welke maatregelen met welke spoed noodzakelijk zijn om veilig te kunnen blijven werken. Een EKH-keuringssticker op het materiaal geeft aan dat deze tijdens de keuring veilig bevonden is.

Producten en diensten in Assen
Enkele van onze klanten
logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
mittal-logo-1576752829.png
heineken-logo-1576752830.png
hyster-yale-logo-1576752830.png
Onze certificaten
veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
logo_sbb2x-1576755896.png
vca1 (1).png
9001.png
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Keuring aanvragen
Contactformulier