Kraankeuring Garminge

Kraankeuringen van Technisch Bureau Swart in Garminge

Hijsapparatuur en hefapparatuur moet altijd veilig en betrouwbaar zijn. Het is daarvoor belangrijk goed te zorgen voor het onderhoud van uw kranen. Daarvoor bent u bij Technisch Bureau Swart aan het juiste adres! Wij leveren, onderhouden en repareren uw kranenpark. Daarnaast inspecteren, keuren, rapporteren en certificeren wij volgens de laatste eisen van de EKH. Dit doen wij ook op locatie bij u in Garminge!

Meer dan keuren alleen

Voor kraankeuringen kunt u echter op meerdere plaatsen terecht. Wat Technisch Bureau Swart uniek maakt is ons totaalconcept voor onderhoudsmanagement. Dit realiseren wij met Mijn Swart: ons innovatieve beheersysteem voor onderhoud, keuringen en certificertingen.

Het systeem - gratis te gebruiken voor klanten van Swart - automatiseert in een handomdraai het gehele onderhoudsmanagement van een bedrijf. Certificaten, keuringsrapporten, onderhoudslogboeken…, het staat allemaal op een optimaal beveiligde plek ‘in the cloud’. Altijd en overal online benaderbaar dus. Elke kraan en elk (hijs)gereedschap heeft een eigen dossier, compleet met actielijst.

Onderdelen van een keuring van Swart

Als Technisch Bureau Swart uw kranen komt keuren in Garminge, wordt onder andere gekeken naar de volgende onderdelen:

  • Controle en beoordeling kraan en takels
  • Beproeven met gewicht
  • NEN3140 inspectie elektrische installatie
  • Rapportage

In het kraankeuringsrapport vindt u de beoordeling van alle gecontroleerde zaken. Bij gebreken wordt met een risicoklasse aangegeven welke maatregelen met welke spoed noodzakelijk zijn om veilig te kunnen blijven werken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Producten en diensten in Garminge
Enkele van onze klanten
logo_akzonobel-1-1-1-1.jpg
mittal-logo-1576752829.png
heineken-logo-1576752830.png
hyster-yale-logo-1576752830.png
Onze certificaten
veilig-hijsen-2019-22x-1576755898.png
logo_sbb2x-1576755896.png
vca1 (1).png
9001.png
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Keuring aanvragen
Contactformulier