Kraankeuring Havelte

Kranen laten keuren door Technisch Bureau Swart in Havelte

Als uw medewerkers gebruik maken van hijsmiddelen, bent u wettelijk verplicht deze minimaal jaarlijks te laten keuren. Een deskundige voert deze inspectie uit en legt de resultaten schriftelijk vast. Hiervoor ben u bij Technisch Bureau Swart aan het juiste adres! Wij leveren, onderhouden en repareren uw kranenpark. Daarnaast inspecteren, keuren, rapporteren en certificeren wij volgens de laatste eisen van de EKH. Dit doen wij ook op locatie bij u in Havelte!

Een innovatief beheersysteem voor onderhoudsmanagement

Dit alles kan bij meerdere partijen. Technisch Bureau Swart biedt de zekerheid van de juiste invulling van uw wettelijke zorgplicht. Dit realiseren wij met Mijn Swart: ons innovatieve beheersysteem voor onderhoud, keuringen en certificertingen.

Het systeem - gratis te gebruiken voor klanten van Swart - automatiseert in een handomdraai het gehele onderhoudsmanagement van een bedrijf. Certificaten, keuringsrapporten, onderhoudslogboeken…, het staat allemaal op een optimaal beveiligde plek ‘in the cloud’. Altijd en overal online benaderbaar dus. Elke kraan en elk (hijs)gereedschap heeft een eigen dossier, compleet met actielijst.

Kraankeuring naar EKH-eisen en NEN3140 inspectie

Als Technisch Bureau Swart uw kranen komt keuren in Havelte, wordt onder andere gekeken naar de volgende onderdelen:

  • Controle en beoordeling kraan en takels
  • Beproeven met gewicht
  • NEN3140 inspectie elektrische installatie
  • Rapportage

In het kraankeuringsrapport vindt u de beoordeling van alle gecontroleerde zaken. Bij gebreken wordt met een risicoklasse aangegeven welke maatregelen met welke spoed noodzakelijk zijn om veilig te kunnen blijven werken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Andere Producten en diensten in Havelte