Hijsgereedschap laten keuren Onstwedde

Hijsmateriaal laten keuren door Technisch Bureau Swart in Onstwedde

Als uw medewerkers gebruik maken van hijsmiddelen, bent u wettelijk verplicht deze periodiek te laten keuren. Een deskundige voert deze inspectie uit en legt de resultaten schriftelijk vast. Hiervoor ben u bij Technisch Bureau Swart aan het juiste adres! Wij leveren, onderhouden en repareren uw hijsgereedschap. Daarnaast inspecteren, keuren, rapporteren en certificeren wij volgens de laatste eisen van de EKH. Dit doen wij ook op locatie bij u in Onstwedde!

Bespaar tijd en kosten met een keuring op locatie

Ook bij normaal gebruik is uw gereedschap onderhevig aan slijtage. Om de veiligheid van uw medewerkers te kunnen waarborgen, is een periodieke inspectie volgens het Arbo-besluit verplicht. Een onafhankelijke keurmeester beoordeelt dan de gereedschappen aan de hand van (EKH-)werkvoorschriften.

De meest efficiënte oplossing voor deze keuring is een inspectie op locatie. Dit verzorgt Technisch Bureau Swart ook op uw werkplek in Onstwedde! Het uitgangspunt van de keuring op locatie is het zo min mogelijk verstoren van uw productieprocessen. Daarmee vermindert u het oponthoud, wat tijd en kosten scheelt! Ook reparaties verzorgen wij direct in de werkplaats waar mogelijk.

Soorten hijsmateriaal die wij keuren

U bent voor onder meer de volgende hijsmaterialen bij ons aan het juiste adres voor keuring en inspectie:

  • Haken, laadvorken en C-haken
  • Hijsbanden
  • Hijsjukken, traversen, evenaars
  • Kettingwerk en staalkabels
  • Hijsklemmen
  • En nog veel meer!

Daarnaast ontvangt u van onze keuringsmeester altijd een keuringsrapport. Hierin vindt u de beoordeling van alle gecontroleerde zaken. Bij gebreken wordt met een risicoklasse aangegeven welke maatregelen met welke spoed noodzakelijk zijn om veilig te kunnen blijven werken. Een EKH-keuringssticker op de kraan geeft aan dat deze tijdens de keuring veilig bevonden is.

Andere Producten en diensten in Onstwedde